duminică, 28 iulie 2013

Burger vegetarian

Ingrediente:
- 1.5 cani fasole neagra;
- 2 oua;
- 50 gr parmezan ras;
- 2 linguri coriandru tocat;
- 1 catel de usturoi;
- 1 ardei iute (optional);
- 1 cana pesmet;
- sare si piper dupa gust.
Fasolea se fierbe inainte, apoi se da prin blender, pana devine o pasta. Se adauga ouale, coriandrul, parmezanul ras, pesmetul si restul condimentelor si se amesteca bine. Se lasa 10 minute pentru ca pesmetul sa poata absorbi apa in exces. Din amestecul rezultat se formeaza 4 burgeri, care se dau la cuptor intr-o tigaie sau tava cu foarte putin ulei deasupra. Se coc 15-20 de minute, pana capata o nuanta aurie. Se servesc cu salata si chifle. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu