luni, 29 iulie 2013


Pui dulce acrisor

Ingrediente:
- 3 piepti de pui;
- 1 cana amidon de porumb;
- 2 oua;
- 3 linguri ulei vegetal;
- sare si piper.
Sos:
- 3/4 cani zahar;
- 4 linguri ketchup;
- 1/2 ceasca otet mere;
- 1 lingurita praf de usturoi.
Puiul se taie bucatele de 2-3 centimetri, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Puiul se da prin amidon, apoi prin ouale batute, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se prepara si sosul: se amesteca bine toate ingredientele. Bucatelele de pui se pun intr-o tava, se toarna sosul deasupra, apoi se da cu totul la cuptor timp de 15 minute (160 de grade C), se intoarce puiul, apoi se mai lasa 10-15 minute la cuptor. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu