marți, 30 iulie 2013

Piept de pui cu legume

SE TAIE UN PIEPT DE PUI IN FELII,SE SPALA SE PUNE INTR-UN CASTRON 50 ML LAPTE SI SE LASA CAM O JUMATATE DE ORA DUPA CARE SE CONDIMENTEAZA CU ROZMARIN,SARE MARINA.SE PUN PE GRATAR SEPARAT PUNEM INTR-O CRATITA UN PIC DE UNT CAM 50 GR. SE ADAUGA O CEAPA TOCATA MARUNT,SE CALESTE PUNEM O MANA DE OREZ,SE AMENTECA SI SE ADAUGA O CANA DE APA.SE LASA LA FIERT CAM 10 MIN DUPA CARE ADAUGAM MAZARE 20 GR SI PORUMB 20 GR CONGELATE SE MAI LASA LA FIERT 10 MIN ADAUGAM SI O FOAIE DE DAFIN,SARE MARINA SI LA SFARSIT STINGEM FOCUL SI PUNEM PATRUNJEL.SE SERVESTE ALATURI DE PIEPTUL DE PUI FRIPT SI CU O SALATA LA ALEGERE.POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu