duminică, 28 iulie 2013

Supa mexicana

Ingrediente:
- 3 conserve rosii in suc propriu;
- 1 ardei iute;
- 5 catei de usturoi;
- 1 ardei gras rosu usor rumenit;
- 1 ceapa medie;
- 2 cesti pui fiert si taiat bucati;
- 1 lingura suc de lamaie;
- 1 lingura chimen;
- 1 lingura zahar;
- 200 gr smantana pentru servire;
- 50 gr cascaval pentru servire;
- 1 legatura patrunjel pentru servire.
- sare si piper dupa gust.
Se pun toate ingredientele (mai putin puiul) intr-un blender si se mixeaza pana devine o pasta. Se pune supa la fiert pentru 30 de minute, sau pana se ingroasa atat cat doriti. Se adauga si puiul cu 10 minute inainte de a stinge focul. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se serveste cu putin cascaval ras, o lingura de smantana si patrunjel deasupra. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu