duminică, 28 iulie 2013

Dovlecei cu branza la cuptor

Ingrediente:
- 2 dovlecei medii;
- 4 cartofi medii;
- 3 linguri ulei de masline;
- 150 gr branza de capra;
- 30-40 ml lapte;
- 50 gr parmezan ras;
- 1 legatura busuoic proaspat;
- sare si piper.
Dovleceii si cartofii se taie felii subtiri. Se ia o tava si se unge cu uleiul de masline. Se pune apoi un strat de dovlecei, unul de cartofi, un strat de branza, inca un strat de dovlecei, cartofi, branza si dovlecei. La final se pune laptele in tava, se sareaza, pipereaza, se presara parmezanul si jumatate din busuioc. Se acopera tava si se da la cuptor pentru 30 de minute, se scote capacul si se mai tine 15 minute in cuptor pana capata o crusta deasupra. La servire se mai adauga putin busuioc tocat. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu