vineri, 9 august 2013

Ardei cu anghinare si creveti

Ingrediente:
- 200 gr inimi de anghinare marinate;
- 120 gr crema de branza;
- 1 lingura parmezan ras;
- oregano;
- 1/2 ceapa tocata marunt;
- cimbru;
- putin usturoi;
- 120 gr creveti fierti;
- sare si piper;
- 20 de mini ardei rosii.
Inimile de anghinare se scurg bine, apoi se dau la blender, pana cand sunt complet pasate. Se adauga crema de branza, ceapa si restul condimentelor. La final se adauga si crevetii, maruntiti Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Ardeii se taie pe jumatate si se curata de samburi si de codita. Se umple fiecare jumatate de ardei cu umplutura facuta mai sus si se presara parmezan deasupra. Se sevesc drept aperitive. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu