joi, 8 august 2013

Pastrav la gratar

Ingrediente:
- 3 pastravi;
- 50 ml ulei vegetal;
- 1 legatura patrunjel;
- cimbru;
- 10 catei de usturoi;
- 100 ml suc de rosii;
- folie de aluminiu;
- sare si piper.
Pastravii se curata bine si se taie pe fiecare parte de 2-3 ori. Sa sareaza si pipereaza pestele.
Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de rosii, patrunjelul tocat marunt, uleiul si cimbrul. Cu sosul astfel preparat se ung pastravii, atat pe interior, cat si pe exterior si se invelesc in folie de aluminiu. Se pune pe gratarul incins si se lasa cate 15 minute pe fiecare parte.
Dupa ce am dat pestele de pe gratar mai asteptam 10 minute pana la despachetare. Se serveste cu lamaie si cartofi copti. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu