luni, 12 august 2013

Placinta cu branza si marar

Ingrediente:
- 4 oua;
- 500 gr branza vaci;
- 1 lingura smantana;
- 3 legaturi marar proaspat;
- 1 pachet aluat foietaj;
- un praf de sare;
- 1 lingura ulei.
Mararul se toaca marunt si se amesteca cu 3 oua, branza de vaci si sarea. Se adauga la final si smantana si se lasa 30 de minute la rece. Se ia o tava de cuptor, se unge cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt. Punem o foaie de aluat, compozitia de branza, inca o foaie de aluat, iar la final ungem cu 1 ou batut toata suprafata placintei.
Dam tava la 170 de grade C timp de 80-90 de minute, pana cand placinta s-a rumenit frumos. Se poate servi si calda, si rece. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu