duminică, 4 august 2013

Pui cu ciuperci shiitache

Ingrediente:
- 20gr ciuperci shiitache(pe care le punem la inmuiat cu cateva ore inainte);
- piept de pui  200gr;
- 1 ou;
- amidon 2 linguri;
- ardei gras 50gr taiat bucati mari;
-  100ml supa de pui;
- sare chinezeasca;
- piper  dupa gust;
- ulei;
-  sos de soia cu ciuperci.
Se bate oul si se adauga 1lingura amidon, dupa care adaugam puiul taiat fasii mici si amestecam bine sa  se patrunda fiecare bucata cu ou si amidon. Punem wok-ul la incins cu mult ulei si adaugam puiul (inainte sa-l punem in wok sa il scurgem bine de compozitia cu ou). Il lasam la prajit pana devine auriu si il scoatem pe un prosop de hartie sau in sita.
Pasul urmator este sa calim ciupercile cu ardeiul peste care adaugam condimentele, puiul, supa de pui, sosul de soia cu ciuperci si 1 lingura amidon sa ingrosam putin sosul. Pofta  buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu