luni, 5 august 2013


Penne cu pui si ciuperci

Ingrediente:
- 3 pulpe de pui taiate bucatele;
- 1 morcov tocat marunt;
- 1 telina mica data prin razatoare;
- 1 ceapa tocata;
- 1 pachet penne (350-400 gr)
- 2 cesti ciuperci;
- 2 cesti spanac;
- 4 linguri vin alb;
- 2 linguri ulei de masline;
- sare si piper.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, apoi se calesc ceapa, morcovii si telina timp de 2-3 minute. Se adauga ciupercile si carnea de pui si lasam la sotat. Se adauga vinul alb si se lasa pe foc pana cand acesta se evapora. Se adauga 1/2 ceasca de apa fierbinte si se amesteca bine ingredientele. Se lasa la fiert timp de 15 minute, cu capacul pus. Se pune si spanacul si se mai tine pe foc cateva minute.
Pennele se prepara conform instructiunilor de pe pachet. Intr-un bol mare se amesteca pastele si legumele. Se lasa 2-3 minute pentru ca pastele sa absoarba din sos. Se serveste calda. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu