miercuri, 14 august 2013


Vita frageda la cuptor

Ingrediente:
- 1 kg antricot sau vrabioara vita;
- 1 legatura ceapa verde;
- sare si piper;
- 400 gr ciuperci;
- cimbru si boia;
- 100 ml vin rosu;
- 2 catei usturoi;
- 4 linguri ulei de masline.
Ungem bucata de carne cu ulei si o condimentam bine cu sare, piper, boia si cimbru. Invelim carnea in folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit timp de 90 de minute. Carnea se scoate din aluminiu si se stropeste cu vin. Punem in aceeasi tava si ciupercile, ceapa verde tocata marunt si usturoiul. Se mai da la cuptor inca 30 de minute.
Se opreste focul si se mai lasa tava in cuptor pentru 15 minute, apoi se serveste, alaturi de cartofi la cuptor. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu